INDIAANS BUFFET

Indiaas Buffet

  • Baigan tamatar Aubergines met tomaten
  • Gobi mussalam Aardappel bloemkoolcurry
  • Saag tamatar Spinazie met tomaten
  • Subzi pilao Rijst met groenten
  • Kela kari Curry van bananen
  • Pasanda Gekruid rund- of kalfsvlees in yoghurt en tomaten
  • Madrasi kari Rundercurry Madras
  • Murgh tandoori  Kip tandoori
  • Jhinga kapathia  Garnalencurry met kokos
  • Indiase salade
  • Rijst
  • Papadams
  • Currysaus, kruidensambal en gebakken
  • Kikkererwtenbrood (roti)
  • Eventueel begeleiding van één van onze koks
  • Uurtarief: Kok 34,50 Medewerker 28,50

 

30 tot 50 € 25,50
51 tot 80 € 25,00
81 en meer € 24,50